fbpx
Transport gratuit de la 139.99
100% vegan
Produs în România

Politică de rambursări și returnări

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

 SC Biotrio Tm SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, va rugăm sa faceți o returnare doar dupa o anunțare în prealabil la adresa de email: info@rawckers.ro sau la numarul de telefon: 0722.856.720.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

  • Produse desigiliate.

Procedura de rambursare sau retur:

  • Pentru rambursare banilor în cazul în care ați avut probleme cu un produs sau mai multe vă rugăm să ne trimiteți un mail pe adresa : info@rawckers.ro cu poze în care să apară problema produsului, nr. Lot și data de expirare, returnarea sumei se va face in maxim 14 zile lucratoare de la primirea solicitarii de rambursare.
  • Pentru returnarea produseler va rugam sa anuntati in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
    • la adresa de  email info@rawckers.ro
    • la numarul de telefon 0722.856.720
    • prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa str. Martir Ion Miron nr 39, Timisoara, 300260
  • Suma achitata initial de client va fi rambursata, in 14 zile lucratoare de la primirea integrala a coletului de retur la sediul Biotrio Tm Srl.
  • Din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului.
  • Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client.

 

Colet returnat fara anunt in prealabil

In cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul.

 

In situatia in care un colet care a fost expediat de Biotrio Tm Srl nu este acceptat de catre destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support, etc se vor dispune următoarele măsuri:

  • în contul de client va rămâne activă doar modalitatea de plată online cu cardul pentru următoarele comenzi plasate.

SC Biotrio Tm SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice  sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: info@rawckers.ro.