fbpx
Transport gratuit de la 139.99
100% vegan
Produs în România

Despre noi

Împreună și la brawnză și la raw!

Rawckers suntem noi, cuplul raw-vegan Ștefan și Marisha, pasionați de sănătate la fel ca voi!
Împreună am ales un stil de viață sănătos însă nu ne-am putut lipsi niciodată de gustul brânzei la masa noastră. Curioși de aventură, călătoriile noastre în jurul lumii au devenit o provocare pentru înlocuirea brânzei cu o alternativă sănătoasă, fără lactoză și guilt-free!

Ghidați de creativitate, am pornit în căutarea unor rețete care să transforme pasiunea noastră pentru gustul delicat al brânzei în gustul desăvârșit, pe care ni-l doream de… BRAWNZĂ.
Ideile au fost lăsate la fermentat și, în scurt timp, Rawckers a devenit prima fabrică din România care produce brânză raw-vegană.

Am înțeles că nucile de caju și migdalele se găsesc la mii de kilometri distanță, dar foarte aproape de misiunea noastră de a crea un produs unic, sustenabil și versatil. Am experimentat, am fost inventivi și am testat rețete proprii, până au luat naștere primele noastre sortimente de brawnză cremoasă, brawnză maturată, cea cu gust afumat sau cu ierburi aromate, ceapă sau chilli.

Astăzi, toate produsele #Rawckers au un gust aparte, cules din experiențele celor care aleg o alimentație curată, celor care țin post sau pur și simplu își răsfață papilele gustative și născut din dragoste pentru trup, suflet și mediul înconjurător.

Dintotdeauna în simbioză cu natura!

Rawckers este certificat eco, iar toate ingredientele și condimentele ce îmbracă brawnzicile noastre sunt certificate organic. Susținem activ economia circulară și un stil de viață verde, astfel că ambalajele noastre sunt create din hârtie și plastic reciclate 100%, tocmai pentru a nu fi nevoiți să încărcăm natura cu deșeuri și să o golim de resurse. Ambalate în atmosferă protectoare, produsele noastre își păstrează autenticitatea în aspect și gust, având o durată de viață prelungită, pentru a fi livrate sau culese de pe rafturile băcăniilor, exact așa cum pleacă de acasă.

Sădim sănătate de fiecare dată când ne adaugi în bucate și împrospătăm mediul înconjurător, atunci când alegi reciclarea selectivă sau reutilizarea ambalajelor noastre, într-un mod creativ.

Ne dorim să ne păstrăm sănătoși, atât pe interior, cât și la exterior, echilibrând sănătatea planetei.
Fiecare produs Rawckers este o îmbrățișare din natură și are menirea de a se îngriji de trupul și sufletul tău.