fbpx
Transport gratuit de la 139.99
100% vegan
Produs în România

Premii & Stuff

De-a lungul activității sale, Rawckers se dovedește a fi un brand românesc ce și-a propus să facă diferența prin inovația culinară, preocuparea pentru mediu și promovarea alimentației sănătoase. Astfel, reușește, încă de la început, să atragă atenția presei, a programelor de finanțare și a insituțiilor din România, dar și din străinătate.

Trofeul de Excelență @ Topul Firmelor din judetul Timiș – 26 octombrie 2018, Timișoara

În semn de apreciere pentru crearea unui start-up inovativ ce aduce în premieră pe piața românească o alternativă la brânza tradițională – brânza fermentată din nuci de caju și migdale, creata 100% din ingrediente naturale, vegetale, cu calități nutritive superioare, care aduc un plus de sănătate fiecărui consumator.

Rawckers @ Conferința “Branduri Românești” – 7 noiembrie 2018, Timișoara

Cum se construieşte un brand puternic „made în România“ în al doilea pol de business al ţării.
„Brandul Rawckers, sub care doi antreprenori produc la Timişoara brânză vegetală din caju şi migdale, a fost inspirat din modelul de alimentaţie vegană adoptat de fondatorii businessului, care nu găseau în ma­gazine şi restaurante produse specifice.” – sursa: Ziarul Financiar.

Winner RIS Innovation 5000€ Grant by EIT Food – 13 Noiembrie 2018, Galați

EIT Food are ca misiune transformarea industriei alimentare europene cu scopul îmbunătățirii sănătății publice dar și a calității mediului.
În urma concursului, juriul european a premiat Rawckers ca fiind unul dintre cele mai bune startupuri din sud-estul Europei care vine cu o idee inovativă în sectorul alimentar, protejând astfel și planeta.

Rawckers este selectat în Acceleratorul Climate KIC 2018 ca stage 2, prin intermediul Camerei de Comerț Timișoara – Aprilie, 2018.

Programul Climate KIC, finanțat de Institutul European pentru Inovare și Tehnologie, este cel mai mare partener public-privat de inovare din Europa, concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public.
La finalul programului, Rawckers este selectat ca ”Succes Story” pentru Accelerator 2018.