fbpx
Transport gratuit de la 139.99
100% vegan
Produs în România

Termeni și condiții

Vânzarea în Magazinul online se bazează pe Termenii si Conditiile acestui Magazin online, pe care fiecare client ar trebui să îi citească înainte de a comanda.
Lansarea unei comenzi constituie acceptarea acestor Termeni și Condiții.

S.C. BIOTRIO TM S.R.L., cu sediul în Timisoara, Str. Martir Ion Miron nr 39, jud. Timis, înmatriculată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Timiş sub nr. J35/2638/2018, având cod fiscal RO39698198, tel : 0722856720 , e-mail: info@biotrio.ro .
Magazinul este condus de S.C. BIOTRIO TM SRL. , Magazinul isi rezerva dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în întregime, sau orice parte a acestora, în orice moment, fără notificare prealabilă. Clientul nu este obligat de prevederile Termenilor si Conditiilor care au fost modificate după ce comanda a fost făcută. Prin cumpararea de produse din magazinul nostru, Clientul accepta acesti Termeni si Conditii.

Termenii și Condițiile Magazinului on-line

Persoanele care au varsta de 18 de ani și au capacitate deplină de exercițiu pot fi clienți ai Magazinului.
Magazinul noastru vinde produse online. Oferim servicii 24/7, 365 de zile pe an. Ca urmare, comenzile pot fi făcute 24/7.

Toate produsele disponibile în magazinul nostru exista pe stoc și statutul lor este actualizat în fiecare zi. Cu toate acestea, informațiile cu privire la disponibilitatea produselor pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Magazinul vinde produse 100% vegana, organice, fara lactoza sau produse de origine animala, aceste produse sunt: brawnza din caju, alternativa la ricotta, unt vegetal, maioneza vegetala, iaurt din caju, migdale si lapte de cocos, crema de brawnza din caju, parmezan din caju, alternativa la mozzarela din caju si migdale.

1. Preturi
Toate prețurile sunt în RON. Preț brut care conține cota de TVA aplicabilă este indicat impreuna cu o descriere completă a produselor. Prețul fiecărui produs specificat atunci când comanda este lansata este obligatoriu și nu se va schimba până la efectuarea platii.

Magazinul isi rezerva dreptul de a modifica prețurile produselor disponibile în Magazin, de a introduce produse noi, de a face și retrage oferte speciale pe site-urile Magazinului sau de a modifica site-urile.

În cazul produselor care au un preț special, sau al produselor care sunt de vanzare, comenzile vor fi executate în ordinea în care comenzile confirmate au apărut în panoul nostru de vânzări electronice. Numărul articolelor care au un preț special sau se afla la vanzare este limitat. Preturile speciale sunt valabile doar pentru o anumită perioadă de timp. Clientul nu poate pretinde o rambursare, respectiv diferența dintre prețul special și prețul obișnuit, în cazul în care comanda a fost făcută după perioada în care produsul a fost disponibil la un pret special.

2. Comenzi
Comenzile se fac prin completarea, în mod corect, a formularului de comanda aflat pe site.

Comenzile pot fi făcute numai de persoanele care s-au înregistrat și detin un cont la Magazin, sau cei care vor furniza toate informaţțiile necesare pentru a efectua tranzacţția.

Fiecare comanda făcută de către Client este confirmată – vom trimite un email informand clientul ca am primit comanda.

Magazinul își rezervă dreptul de a verifica comanda. Dacă nu poate fi stabilit nici un contact cu cumpărătorul sau comanda nu poate fi verificată, Magazinul isi rezerva dreptul de a suspenda executarea comenzii.

3. Livrarea

Livrarea prin curier pe teritoriul tarii costa 19,99 lei, in Timisoara costul este de 14,00 lei, in localitatiile din jurul Timisoarei costul livrarii este de 19,99 lei.

Livrarea este gratuita pentru toate comenzile peste 139,99 lei.*

Datorită volumului si greutății mai mare al ambalajelor, pentru comenzile care conțin Joyurt si Cremshu se va percepe o taxă unică de ambalaj de 4,49 lei cu tva.

Toate comenzile primite pana miecuri la ora 11:00 sunt livrate catre curieri in saptamana curenta, comenzile inregistrate miercuri dupa ora 11:00 , joi, vineri, sambata si duminica sunt livrate in saptamana urmatoare.
În cazul în care există probleme in executarea comenzii, Clienții vor fi informați imediat cu privire la acest aspect. Prin executarea comenzii se intelege trimiterea bunurilor clientului.

Magazinul nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea bunurilor de către compania de curierat. În cazul in care serviciul de curierat este ales de către cumpărător, Magazinul nu isi asuma nici o răspundere.

Magazinul nu isi asuma responsabilitatea pentru transporturile ce nu au fost livrate de către un serviciu de curierat din vina clientului (nu a putut fi stabilit un contact, nu s-a aflat nimeni la adresa, adresa de livrare incorectă) sau din vina serviciului de curierat.. Serviciul de curierat efectueaza mai multe încercari de a livra transportul. În cazul în care nu este livrat pentru oricare dintre motivele de mai sus, transportul este considerat livrat. Costul de livrare pentru comenzile externe variază și este afisat la efectuarea comenzii.

4. Returnare și reclamații

Vânzătorul ia in considerare cererile și plângerile și oferă informații despre produs oral, în scris, prin e-mail sau format electronic.

Atunci cand efectueaza plângeri sau cereri, Clientul ar trebui să utilizeze numărul de ordine al comenzii sau să furnizeze informațiile necesare pentru identificarea lui/ei.

Magazinul va răspunde la plângere în termen de cel mult 14 zile lucrătoare din momentul primirii tuturor informațiilor necesare . Răspunsurile pot fi furnizate în aceeași formă în care a fost depusă cererea sau plângerea.

Rambursarea este posibilă numai în cazul în care toate cerințele prevăzute în acești Termeni și condiții au fost îndeplinite.
Clientul este obligat să trimită ambalajul cu produsul, dovada care să ateste achiziționarea produsului (chitanță sau factură) și formularul de returnare completat, în termen de 90 de zile calendaristice de la data cumpărării. În cazul coletelor expediate în afara teritoriului UE, biroul vamal poate impune o taxă vamală în funcție de țara în care este expediat coletul. Această taxă trebuie plătită de către clientul care dorește să colecteze coletul.

Reclamatiile si returnarile sunt acceptate prin telefon la numărul tel: 0722.856.720, și în scris, la următoarea adresă: S.C. BIOTRIO TM S.R.L., cu sediul în Timisoara, Str. Martir Ion Miron nr 39, jud. Timis, sau e-mail: info@biotrio.ro.
Suma rambursata este prețul produsului minus costul de livrare și costurile de exploatare, cum ar fi costurile de pregătire a mărfurilor pentru transport.

Dupa ce plângerea / returnarea a fost acceptată, banii se restituie în contul descris în formularul de returnare în termen de 14 zile.

5. Metode de plata

Magazinul oferă trei metode de plata:

  • Plată la livrare – Clientul poate efectua plata pentru produsele comandate în momentul livrării, cu condiția ca valoarea comenzii să nu depășească 400 de lei. Pentru sume mai mari de 400 de lei, plata se poate efectua exclusiv online.
  • Transfer bancar – Plata se poate efectua după plasarea comenzii. Clientul poate iniția un transfer bancar prin intermediul internetului, la o bancă sau la un oficiu poștal. Detaliile contului bancar vor fi trimise prin e-mail, împreună cu confirmarea acceptării comenzii. Executarea comenzii va avea loc după primirea plății.
  • Plata cu cardul – se accepta carduri de plată, inclusiv MasterCard și Visa.Cardul clientului este taxat in momentul in care Magazin începe executarea comenzii în urma acceptării comenzii. Informațiile despre acceptarea comenzii vor fi trimise Clientului prin e-mail.

6. Restituiri și plăți excedentare

În cazurile in care Magazinul este obligat să ramburseze banii Clientului platiti de el / ea în contul Magazinului, această returnare are loc în termen de maximum 14 zile lucrătoare.

În cazul în care Clientul a efectuat plata prin card de credit sau prin transfer electronic, rambursarea se face pe cardul de credit sau in contul bancar din care a fost făcută plata. În caz de transfer bancar tradițional, numerar la livrare, sau atunci când, din motive independente de responsabilitatea Magazinului identificarea numărului de cont bancar din care a fost efectuata plata nu este posibila, rambursarea se va efectua in contul de client în Magazin (excedent) . Excedentul din contul Clientului va fi transferat in contul bancar al Clientului numai atunci când el / ea solicita acest lucru. Comanda este introdusa in Magazin prin formularul de contact sau în scris la adresa Magazinului.

Magazinul își rezervă dreptul de a verifica identitatea Clientului care solicita rambursarea. Magazinul nu este responsabil pentru eșecul sau întârzierea efectuarii restituirii în cazul în care Clientul, în ciuda unei cereri trimise la adresa lui / ei de e-mail, nu a indicat contul bancar în care se face plata, sau în cazul în care nu furnizează Magazinului toate datele necesare pentru a efectua plata. Magazinul nu este responsabil pentru eșecul sau întârzierea efectuarii restituirii în cazul în care o astfel de situație rezultă deoarece Clientul a furnizat date cu caracter personal incorecte (nume, adresa) sau numărul de cont incorect.

7. Utilizarea Site-lui

Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.
Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si SC BIOTRIO TM SRL sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

SC BIOTRIO TM SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

Puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al SC BIOTRIO TM SRL;

Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. SC BIOTRIO TM SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii SC BIOTRIO TM SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului; si

Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

8. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile (“Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC BIOTRIO TM SRL sau al altora cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a SC BIOTRIO TM SRL sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului “Continutului”. De asemenea, va informam ca SC BIOTRIO TM SRL isi vor asigura si impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

9. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

SC BIOTRIO TM SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucarii Datelor cu Caracter Personal.

10. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit „ Ca Atare” fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

11. Exonerarea de Raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra, SC BIOTRIO TM SRL si societatile sale afiliate, funcionarii, agentii sau orice alta parte impicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.
SC BIOTRIO TM SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

12. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit SC BIOTRIO TM SRL Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. SC BIOTRIO TM SRL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, SC BIOTRIO TM SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
Nu ofera o securitate adecvata;
Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, SC BIOTRIO TM SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea SC BIOTRIO TM SRL

13. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

SC BIOTRIO TM SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau viola orice lege. Compania va coopera deplin cu orice autoritati care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicita sau ordona Companiei sa reveleze identitatea persoanelor care posteaza sau transmit astfel de informatii sau materiale; sunteti de acord in asa fel incat Compania, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. In momentul suspendarii sau incetarii respective, dumneavoastra trebuie (a) sa incetati utilizarea site-ului si (b) sa distrugeti orice copii facute dupa orice parte a continutului sau. Nu veti considera Compania raspunzatoare pentru daunele, costurile, raspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocatilor) si sumele pentru intelegerile legate de orice proces, pretentie sau actiune depusa de catre un tert impotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijentei, proastei reprezentari, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) incalcarii din partea dvs. a Termenilor de Utilizare si a legilor sau regulamentelor de aplicare.

14. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO