fbpx
Transport gratuit de la 139.99
100% vegan
Produs în România

Bune și pentru noi, și pentru planetă.
Pe bune!

Produsele Rawckers sunt wise with waste, adică înțelepte atunci când vine vorba de învelișul protector de la exterior. Îmbrăcate în hăinuțe reciclate, militează pentru o economie circulară, reducerea risipei alimentare și menținerea unui echilibru natural al mediului înconjurător.

Atunci când am ales ambalarea în carton din deșeuri 100% agro-alimentare reciclate și plastic reciclat 100%, am îmbrățișat o energie verde, prin reducerea emisiei de CO2, lăsând planeta să respire, ca să inspire siguranță.

Nimic nu se pierde, totul se transformă și ia forma brandului Rawckers!

Consumând produsele Rawckers, alegi să dăm împreună un nou sens și o șansă nouă la viață deșeurilor agricole, care pot fi transformate într-o materie primă perfectă pentru obținerea de carton calitativ și durabil în timp. De ce spunem împreună? Pentru că de fiecare dată când reciclezi selectiv și sortezi corect deșeurile, acestea ajung înapoi la noi, luând forme cu rost, din grijă pentru biodiversitate.

Punem în balanță sănătatea umană cu diversitatea ecosistemului și înțelegem că cele două elemente trebuie să rămână într-un raport permanent de armonie și egalitate. Prin utilizarea inteligentă a materiilor prime, minimizăm ecotoxicitatea, reducem epuizarea stratului de ozon și curățăm solul de plastic poluant, prin reintegrarea acestuia în circulație, din nou și din nou.

Alături de ei, tot mai buni!

How we rock the Planet?

Rawckers este selectat ca Success Story în Acceleratorul Climate KIC 2018

CREȘTEM ECONOMIA

Reciclarea tonelor de plastic generează locuri noi de muncă și obține fonduri pe care administrațiile locale le utilizează pentru a plăti serviciile sociale și programele de siguranță publică.

CONSERVĂM ENERGIA

Reciclarea unei tone de plastic economisește energie egală cu 5.774 kWh, aceasta este echivalentă cu energia consumată de două ființe umane, timp un an.

ECONOMISIM PETROLUL

Până la 40% din consumul de petrol poate fi redus prin reciclarea deșeurilor de plastic, astfel încât reciclarea unei tone de plastic poate economisi până la 16,3 barili de petrol.

REDUCEM EMISIILE DE CO2

Ca urmare a reducerii consumului de petrol, emisiile de CO2 și alte gaze cu efect de seră scad considerabil.

Pentru că ne dorim ca experiența Rawckers să fie sănătoasă și persistentă, prelungim durata de viață a produselor prin ambalarea în atmosferă modificată. Astfel, conservăm aspectul și calitatea fiecărui produs, păstrându-l safe & healthy, cu un termen de valabilitate de până la 45 de zile.

Rawckers este o călătorie în jurul lumii, fără șiretlicuri, ce trebuie protejată, pentru a fi savurată!