Brioșe vegane cu brawnză PIMIENTA

TIMP DE PREPARARE: 40 minute

AUTOR: Breda Daniel

PORȚII: 12 bucăți

INGREDIENTE

150 g cremă brawnză din caju natur Rawckers

75 g brawnză din caju Pimienta Rawckers

250 grame de făină

200 ml lapte de migdale neîndulcit sau de soia

3 linguri drojdie inactivă

1 linguriță muștar

2 lingurițe oțet alb de mere

2 lingurițe praf de copt

1/2 linguriță sare

1/2 linguriță piper

1 linguriță boia afumată picantă

50 ml ulei

Rock your Meal!

1.Amestecăm, într-un bol, făina cu 2 linguri de drojdie inactivă, sarea, piperul și boiaua.

2.Într-un alt bol, amestecăm laptele cu uleiul, oțetul, praful de copt și muștarul, apoi omogenizăm bine-bine.

3.Turnăm amestecul lichid obținut în bolul cu făină și amestecăm totul cu mixerul, iar la final, adaugăm crema de brawnză si mixăm până se încorporează de tot.

4.Punem amestecul în formele de brioșe, iar pe deasupra presărăm bucățele de brawnză Pimienta, fulgi de drojdie inactivă și semințe negre de susan.

5.Dăm totul la cuptor pentru 20 minute, la 190 grade celsius.