TIMP DE PREPARARE: 60 minute
AUTOR: Breda Daniel
PORȚII: 4
INGREDIENTE
150 g cremă de brawnză din caju #Rawckers cu turmeric
150 g unt din caju #Rawckers
450 g roșii cherry
210 g făină
1/2 linguriță piper
1/2 linguriță fulgi de chili
6-8 frunze busuioc
Rock your Meal!
1. Pentru aluatul de tartă, amestecăm făina cu o linguriță de sare, după care incorporam untul, tăiat cubulețe, (recomandăm să îl băgați în congelator, timp de 30 minute, înainte de folosire). După ce făina și untul formează o textură sfărâmicioasă, se adaugă 4-5 linguri de apă foarte rece, până ce aluatul se poate modela într-o bilă. Învelim aluatul în folie și îl lăsăm la frigider, pentru 30-60 minute.
2. Într-un bol, amestecăm crema de brawnză și brawnza Marimba, împreună cu o linguriță de sare, piper, fulgi de chili și frunzele de busuioc, tocate mărunt. Amestecăm totul foarte bine, până devine o cremă groasă.
3. Roșiile cherry se taie pe jumătate și se omogenizează cu puțin ulei de măsline.
4. Întindem aluatul în formă rotundă și îl ungem cu compoziția de brawnză din caju, dar să ne asigurăm că lăsăm marginile libere 3 cm de jur împrejur.
Peste compoziția de brawnză, punem roșiile cherry și sigilăm marginea aluatului rămasă liberă. Ungem cu puțin lapte de migdale marginea aluatului și presărăm câteva semințe de susan.
5. Dăm totul la cuptor, la 220 grade, pentru 35-40 minute sau până devine auriu.